друкувати


"Івано-Франківськ для дітей"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-23 11:03:23
В обласному центрі Прикарпаття триває реалізація соціального проекту "Івано-Франківськ для дітей". Він передбачає розвиток прибудинкових територій, шкіл та садочків для забезпечення повноцінного дитячого та молодіжного дозвілля. Дитячі, ігрові та спортивні майданчики оновлює "Громадський форум Івано-Франківська" за допомогою самих городян.

Молоді мешканці будинків, що по вулиці Карпатській, звернулися до "Громадського форуму" з проханням облаштувати баскетбольний майданчик. Роками за нього ніхто не брався, тому територія дичавіла, заростаючи кущами, а діти шпорталися об численні ями, повідомляє ОТБ "Галичина".

Під зверненням до "Громадського форуму Івано-Франківська" підписалися не лише молоді спортсмени, охоче відгукнулись і батьки, чиї діти теж не мають де займатися спортом. Місцева молодь засвідчила своє бажання грати в баскетбол дуже активно — хлопці розчистили хащі на майданчику, підрізали гілки, що небезпечно нависали над полем, підмели територію.

Голова "Громадського форуму" Юрій Соловей відзначає, що важливо створювати не лише дитячі ігрові майданчики, а й спортивні поля для молоді — це гарний спосіб забрати дітей з вулиці та сприяти доцільному проведенню їхнього вільного часу. Спортивний майданчик по вулиці Карпатській вже третій по рахунку, обладнаний за сприяння "Громадського форуму Івано-Франківська". Є надія, що й не останній.

Обговорити на форумі