друкувати


Жив з того, що крав

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-23 10:57:18
Днями у Надвірній з приватного гаража зник човен. Разом з надувним човном "поплили" чотири рибальських крісла, дві куртки, покривала і дециметрова антена.

Про це 21 жовтня до чергової частини Надвірнянського райвідділу повідомив власник гаражу і зниклого рибальського приладдя 36-річний мешканець райцентру. Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники Надвірнянського райвідділу міліції за підозрою у вчиненні крадіжки майна затримали раніше судимого 19-річного жителя району, який тільки минулого року повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за попередні злочини.

За словами потерпілого, крадіжка його рибальського приладдя сталася в період з 1-го до 21 жовтня. Як встановили правоохоронці, зловмисник за цей час "відмітився" і на новобудові мешканця селища Битків. Розбивши металопластикові вікна, потягнув звідти будівельні електроінструменти – перфоратор, електродрилі та інше обладнання. Підозрюваний вже не вперше таким чином "заробляє" – краде і одразу збуває.

Наразі зловмисника затримано, частину речових доказів вилучено. За фактами крадіжок порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років.

CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі