друкувати


ТРК НТК: Події дня. 22.10.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-23 10:02:05
Центральна виборча комісія України отримала документи на реєстрацію кандидатом в Президенти України голови комуністичної партії України Петра Симоненка. Про це повідомили в прес-службі ЦВК. Нагадаємо раніше свої документи для реєстрації подали юрист Олег Рябоконь, народні депутати від НУ-НС Анатолій Гриценко та Арсеній Яценюк. А також всеукраїнське об’єднання Свобода на з'їзді висунуло кандидатом у президенти свого лідера Олега Тягнибока.

Голова Верховної Ради, Герой України, лідер Народної партії України Володимир Литвин також став кандидатом у Президенти. Його кандидатуру висунули делегати 11-го з'їзду партії. Сам з'їзд став чи не наймасштабнішою політичною подією з моменту проголошення початку виборчої кампанії, адже там були присутні 10 тисяч делегатів з усіх регіонів України. Івано-Франківщину представляла делегація зі ста осіб. Серед них були і наші журналісти.

Партнери програми USAID на всеукраїнській нараді в Криму обговорили створення інформаційно-інвестиційного сайту. Коломию представили заступник міського голови Володимир Тарновецький. Нашій знімальній групі чиновник розповів про найосновніші питання семінару та про інвестиційний клімат в Коломиї.

Безкоштовна приватизація землі. Міф, чи реальність. Подарунок уряду, чи створення хаосу під кабінетами чиновників. Як відбувається дармова приватизація в Коломиї, з'ясовували наші журналісти в програмі "Коломийські реалії". Дивіться в п’ятницю 23 жовтня о 19:00 годині.

Відбулося засідання сесії Коломийської районної ради. Там обговорювали близько двох десятків питань. Найважливіші стосувалися бюджету району, його виконання та уточнення за 9 місяців цього року. Зі слів начальника фінансового управління Оксани Попадюк, за цей період районний бюджет отримав більше доходів на 4 мільйони гривень, ніж за цей же термін у 2008.

У Коломийській гімназії зібралась творча група заступників директорів з виховної роботи при Івано-Франківському інституті післядипломної практичної освіти. Мета приїзду гостей у Коломию – це в першу чергу ознайомлення з досвідом роботи виховної системи у навчальному закладі.

Інноваційні підходи до організації навчально-виховного процесу в управлінській діяльності. Саме під такою назвою відбувся семінар заступників директорів міських шкіл з навчально-виховної роботи. Проводили захід на базі спеціалізованої школи №1.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі