друкувати


Старт Windows 7: успіх запрограмований

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-22 04:39:24
Хто купуватиме у четвер новий комп’ютер з операційною системою від концерну Microsoft, той автоматично отримуватиме її найновішу версію.Windows 7 обіцяє кращу роботу комп’ютерів і більше роботи в ІТ-галузі.

Від продажу операційної системи Windows 7 фахівці очікують навіть справжній поштовх для розвитку всього ринку інформаційних технологій. "Мотором інновацій для цілої галузі" назвав нову операційну систему Windows 7 Ахім Берґ, який керує підрозділом Microsoft у Німеччині.

Його концерн розраховує на те, що за рахунок нової операційної системи в комп’ютерній галузі вдасться створити додатково понад 300 тисяч робочих місць. За попередніми розрахунками, підприємства, які працюють на розробку, виробництво та реалізацію Windows 7 планують заробити до 2010 року за рахунок нової операційної системи понад 320 мільярдів доларів.

Хоча Windows 7 ще не почали продавати, попит на нову операційну систему вже такий значний, що виробництво довелося вже кілька разів розширювати. Аналітики прогнозують що понад половина (57 %) підприємств у світі перейдуть упродовж наступних півтора року на цю операційну систему.

Появи Windows 7 на ринку очікували з особливим нетерпінням, бо її попередниця - Windows Vista виявилася не дуже вдалою операційною системою. Microsoft запевняє, що його новинка забезпечить швидшу, надійнішу й практично безперебійну роботу комп’ютерів, повідомляє Німецька хвиля.

Обговорити на форумі