друкувати


В Івано-Франківську презентували енциклопедію та еротику (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-22 03:35:15
Львів’янин, письменник, дослідник Олександр Гордон презентував в Івано-Франківську два видання: "Популярну енциклопедію Львова" і збірку "Перстень кохання".

Презентацію вів прикарпатський письменник та критик Євген Баран. Спочатку про нові видання почули в Прикарпатському університеті ім. Василя Стефаника, увечері для більш ширшої публіки відбулась презентація у культурно-мистецькому центрі "Є".

"Популярна енциклопедія Львова" перше подібне видання на теренах західної України. У видані можна знайти і відомих культурних, наукових діячів, вихідців з Прикарпаття. Видання буде цікаве усім тим, хто досліджує історію України. "Енциклопедія дає подає короткі відомості, які пізніше зможуть стати поштовхом до більш ширшого вивчення джерел", - зазначив Євген Баран.

Більш цікавішою видалась друга частина презентації. Присутніх цікавила поезія. Послухати вірші Гордона-поета прийшли здебільшого молоді дівчата. Він читав улюблені вірші про Львів, кохання у Львові та любов до Львова. Як зауважив Баран, Гордон це — поет, який "зробив себе сам, він проробив чималу філологічну роботу над своїм стилем".





Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі