друкувати


Армія Спасіння у Коломиї обіцяла покарати нечесних політиків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-21 06:36:09
На площі Шевченка у Коломиї виставлено щит з написом "Народна Армія Спасіння". Поруч споруджено поміст, на якому пристрасно виступала координатор НАСа Наталія Лобастова.

Ораторка пояснила людям, котрі зібралися на площі, заінтриговані з’явленням нової політичної сили, мету й стратегію громадської організації НАС.

— "Народна Армія Спасіння" — неполітична організація, — говорила Наталія Лобастова. — Ми всі втомилися від побрехеньок політиків усіх мастей.

Створено всеукраїнський громадський рух НАС у березні цього року. Ініціатором створення і його лідером є депутат Київської міської ради Олександр Пабат, якого організація висуває кандидатом у Президенти України, як першого неполітичного кандидата.

— Ще вчора, — мовила речниця кандидата, — нас було 52 мільйони, сьогодні — 46; ще вчора дитячі табори приймали на відпочинок дітей з усієї країни, а сьогодні вони перетворилися на маєтки олігархів. Ми мусимо очистити країну від політичного бруду. Усі ці Ющенки, Тимошенки, Януковичі, Яценюки — політичні шахраї. Їх би треба зібрати усіх докупи й запроторити до буцегарні. А щоби не померли з голоду, дозволити Ющенкові прихопити з собою вулик, — хай насолоджуються його медом.

— Біг-борди, — це ж фарс! — продовжувала речниця, — ви лиш погляньте: Янукович вісімнадцять років нікого не чув, а тепер заявляє зі щита: я вас почую. Намалюйте їм усім велику дулю і приєднуйтесь до нас.

— Політики обшахрували пенсіонерів, політики вкрали дозвілля наших дітей, підсунувши нам сурогат дозвілля — дорогі торгово-розважальні центри, співвласниками яких є вони самі. Політики роблять з наших дітей залежних кібер-роботів або недорозвинутих ідіотів. Тут висновок один: політики ведуть тотальну війну з українськими дітьми за знищення. Я вас закликаю: не мовчіть, викривайте корупціонерів на місцях, вішайте на стінах і парканах ганебні списки негідників.

Форуми і "круглі" столи НАС пройшли вже в Києві, Вінниці, Кіровограді, Миколаєві, Луганську, Львові, Одесі, Полтаві, Сімферополі, Сумах, Харкові, Херсоні, Чернівцях та інших великих містах. Третього червня в Києві НАС зібрала перший Всеукраїнський Форум, на якому вироблено стратегію боротьби. 23 липня НАС вручила Ющенкові, Януковичу, Тимошенко, Литвину, Яценюку Народний лист з вимогою покаятися в злочинах і добровільно піти у відставку.

"Народна Армія Спасіння" заявляє, що скинувши уряд (очевидно, легальними методами) і розпустивши Верховну Раду, оголосить у країні надзвичайний стан, а всіх політиків притягне на суд міжнародного трибуналу. В історії України почнеться нова сторінка.

До столу з друкованою продукцією підходили охочі й записувалися до списків членів НАС.

Автор: Артем ЖМУТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі