друкувати


Прислухайтеся, міністри, до ділових прикарпатців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-21 05:56:17
Днями на черговому засіданні ради Івано-Франківської громадської організації "Ділові люди Прикарпаття" було розглянуто проблеми, які стосувалися проекту стратегії формування податкової системи України та кадрової політики.

Свої зауваження та пропозиції до цих питань вже було надіслано до Кабінету Міністрів. Однак у Кабміні до прикарпатців не прислухалися. Натомість учасники громадської організації кажуть, що в умовах нинішньої кризи варто ввести єдиний соціальний податок, аби зацікавити бізнесменів до продовження роботи та створення нових робочих місць. А особливо це потрібно для інвесторів.

Представники "Ділових людей Прикарпаття" кажуть що добре знають бізнес, бо вони там роками. Зараз, звісно, часи не найкращі, а хотілося би добре працювати та збагачувати себе й свою країну. І якщо великий бізнес зараз йде в тінь, то малий, представниками якого є члени громадської організації, цього зробити не можуть, бо й великих доходів у них немає і обдурювати державу не хочуть. Проте з невеликих доходів наразі беруть астрономічні податки. І хоча Кабмін запропонував стратегію реформування податкової системи, віз і досі там.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі