друкувати


І будували, і обкрадали

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-20 11:51:36
Наприкінці минулого тижня у Вовчинецьке відділення міліції звернулися двоє мешканців Івано-Франківська із заявами про викрадення їхнього особистого майна.

Зокрема, 29-річний житель обласного центру заявив, що невідома особа, пошкодивши вхідні двері у кімнаті, розташованій в новобудові, проникла всередину і викрала електродрель та 30-метровий переносний кабель. В іншому ж випадку жертвою злочинного зазіхання став франківець, з новобудови якого зник перфоратор вартістю понад п’ятсот гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітникам івано-франківської міліції вдалося з’ясувати, що до вчинення обидвох цих крадіжок може бути причетний 22-річний мешканець Галицького району. Більше того, виявилося, що чоловік підробляв різноробочим на об’єктах, які будуються, а відтак орієнтувався у тому, хто в майбутньому стане новоселом. У галичанина вилучено викрадені речі, за фактами крадіжок порушено кримінальну справу. Відтак, на чоловіка очікує реальна перспектива позбутися роботи і мати проблеми з правосуддям.

У подібній, м’яко кажучи, скрутній ситуації опинився й 28-річний мешканець обласного центру. Чоловік мав намір влаштуватися на роботу. Мовляв, знайшов місце, яке його задовольнило. Утім, з певних причин таки став на злочинну стежину. Як розповів начальник Пасічнянського відділення міліції Ростислав Прокопчук, перебуваючи кілька днів на території автомийки, зловмисник з’ясував, де зберігається готівка. А згодом, коли були відсутні власники, поцупив виручку в сумі понад 400 гривень. Проводиться перевірка на причетність фігуранта кримінальної справи до скоєння інших майнових посягань.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі