друкувати


Давайте гроші до казни

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-19 03:31:14
Одним із найважливіших питань після початку опалювального сезону, на черговій колегії ОДА стали підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку і бюджету області за 9 місяців 2009 року.

За словами першого заступника начальника головного управління економіки облдержадміністрації Василя Насадюка, найбільше наповнення до бюджету є у містах Яремче, Івано-Франківську та Городенківському районі. А проблемними у цій сфері стали Рогатинський, Коломийський та Верховинський райони.

Голова облдержадміністрації Микола Палійчук особисто доручив головам райдержадміністрацій та міським головам міст обласного значення спільно з економічними службами та податковими органами розробити ряд заходів щодо збільшення кількості нових робочих місць та забезпечення росту показників надходжень до бюджету.

Отже за 9 місяців до місцевих бюджетів надійшло 978,8 мільйона гривень. Це на 101 мільйон гривень більше затвердженого плану. А в порівнянні з відповідним періодом минулого року на 39 відсотків більше.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі