друкувати


Лист солдата Другої світової війни дійшов за адресою через 64 роки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-16 04:59:24
Лист, написаний британським військовослужбовцем у роки Другої світової війни, було доставлено за адресою призначення через 64 роки після відправки. Військовослужбовець Чарльз Флемінг відправив листа матер, а отримали рідні послання лише через 64 роки.

Оформлене на двох сторінках послання було відправлено до Великобританії Чарльзом Флемінгом, що проходив військову службу в Італії.

Лист був адресований його матері.

За словами представника британської Королівської пошти, вірогідною причиною такої довгої доставки могло бути те, що лист тривалий час перебував поза полем зору відомства, а потім його хтось знову відправив адресату.

Якщо тут винні лише працівники пошти, то у випадку із американцем Четом Фітчем, "винен він самий". Іще за життя Фітч був відомий своїм почуттям гумору. Але пенсіонер, який помер у віці 88 років, зберіг гумор і після смерті.

Його друзям і родичам через рік стали приходити листи від Чета зі зворотною адресою "Небеса".

В одному з них небіжчик писав: "Я запитав у тутешнього начальника, чи можна мені повернутись назад і послати кілька вітальних листівок. Спочатку він відмовив, але потім погодився. Хотів би я розповісти вам про те, що тут відбувається, але словами цього не поясниш. Зараз мені треба повертатися, тому що начальник домовився, щоб на перший раз мене пустили назад. Отже, краще не випробовувати вдачу. Мабуть, побачимося (швидше, ніж ви думаєте). Бажаю вам щасливого Різдва", повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі