друкувати


Збив і не надав допомоги

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-16 04:23:09
Нещодавно на узбіччі дороги села Соколівка Косівського району місцеву жительку збила автівка. Водій не надав постраждалій першу допомогу, не допоміг відвезти її до лікарні, не залишився на місці події. Він втік. Жінка з закритою черепно-мозковою травмою та переломами стегна лишилася лежати на дорозі.

Працівники Косівського райвідділу проведеними оперативно-розшуковими заходами з’ясували причетність до дорожньо-транспортної пригоди 38-річного мешканця Івано-Франківська. Його затримали, коли він перебував за кермом пошкодженого авто – без будь-яких документів на транспортний засіб, яким керував у стані алкогольного сп’яніння. Водій доводив, що у деформації крила його ВАЗу та розбитій фарі винне дерево – таке собі звичайне механічне пошкодження. Одного не врахував чоловік – уламки скла фари з його автомобіля залишилися на місці дорожньо-транспортної пригоди поруч з потерпілою.

У результаті на сьогоднішній день – збита жінка в лікарні, автомобіль - на арештмайданчику, брехливий водій дає пояснення з приводу фактичних обставин ДТП.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі