друкувати


У Тлумачі бюджети наповнять. Тут новий податківець

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-16 12:04:39
Нового начальника ДПІ в Тлумацькому районі представив на розширеній нараді ДПІ в районі перший заступник голови ДПА в області Василь Летюк.

Він зазначив, що Йосип Олексійович Семак – людина не нова в податковій службі, тож всі переконані, що ті знання й досвід, які він набув перебуваючи на посадах від державного податкового інспектора до начальника відділу оподаткування фізичних осіб ДПА в Івано-Франківській області, будуть використані й дадуть плідні результати на новій ділянці роботи. Впевнений, виконання поставлених державою перед податківцями району завдань, тепер уже під керівництвом Йосипа Олексійовича, виконуватимуться в повному обсязі, повідомляє прес-служба ДПІ в Івано-Франківській області.

Йосип Олексійович в свою чергу запевнив присутніх, що як керівник податкової інспекції докладе максимум зусиль, щоб показники з наповнення бюджетів усіх рівнів динамічно зростали та виконувались в повній мірі.

А звертаючись до колег – податківців, він окреслив основні свої вимоги як керівника та охарактеризував план виконання розрахункової бази зі збору платежів до загального та спеціального фондів Державного бюджету, а також надходження платежів до місцевих бюджетів на жовтень 2009р.

Попередній керівник ДПІ в Тлумацькому районі Тамара Могильняк звільнена з посади у зв’язку з виходом на пенсію.

Обговорити на форумі