друкувати


Івано-Франківськ: Військові обговорили проект змін до Конституції України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-16 11:14:36
Військовослужбовці Івано-Франківського гарнізону під час проведення Дня Інформування розглянули та обговорили проект Закону України "Про внесення змін до Конституції України", винесений на всенародне обговорення Президентом України Віктором Ющенком.

– В обговоренні взяли участь усі військовослужбовці нашого з’єднання, які на той час не були задіяні на бойовому чергуванні, – зазначив заступник командира бригади тактичної авіації з виховної роботи підполковник Олександр Кухарук. – З впевненістю можу сказати, що питання конституційних змін глибоко зацікавило наш колектив. Військовослужбовці не тільки вислухали поданий їм матеріал, але й внесли чимало своїх пропозицій стосовно почутого. Всі вони будуть належним чином оформлені і подані вищим командирам.

За словами офіцера, найближчим часом у кожному підрозділі з’єднання відбудеться ціла низка круглих столів, тематичних вечорів та лекцій за участю провідних юристів та українознавців регіону. Такий комплекс заходів покликаний роз’яснити військовослужбовцям політичні процеси, які відбуваються в теперішньому часі у нашій країні.

Автор: Тарас ГРЕНЬ, підполковник, західний інформаційний центр МО України
Обговорити на форумі