друкувати


Працівники міліції врятували життя літній людині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-16 11:09:16
Днями семидесятирічний житель Городенки пішов по лозу для плетіння кошиків. Взяв свого двоколісного візка та попрямував до лісового масиву, що між селами Ясенів-Пільний та Глушків.

Пішов дідусь з дому у другій годині дня. Але ні увечері, ні вночі додому не повернувся. Дружина забила на сполох о сьомій годині ранку наступного дня – подзвонила до райвідділу та повідомила про зникнення чоловіка.

На пошуки зниклого дідуся з Городенківського райвідділу вирушили опергрупи. Одна з них, а саме начальник служби дільничних інспекторів міліції Микола Стойко та дільничний інспектор Мирослав Аннюк виявили зниклого дідуся. Міліціонери знайшли його непритомного в тій самій лісосмузі, до якої він і збирався. Вчасно доставивши його до центральної районної лікарні, дільничні інспектори фактично врятували літній людині життя. Адже пацієнту з симптомами переохолодження була необхідна негайна медична допомога

Родичі чоловіка щиро подякували керівництву Городенківського райвідділу за професійні дії міліціонерів та попросили відзначити рятівників.

CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі