друкувати


На Коломийщині відкривають дитячі садочки (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-15 03:33:07
Вчора у селі Воскресинці Коломийського району гостинно відчинив двері для малечі новий дитячий садочок, точніше, ще одна його група. Тепер батькам не доведеться ламати голову над тим, з ким залишити дитину, коли треба йти на роботу. Та й до Коломиї не треба везти дитину, адже в місті вистачає дітвори на ті садочки, які діють.



Отці-настоятелі освятили приміщення, щиро привітали батьків і діточок зі знаменною подією для села. Сільський голова Любомир Білейчук у вітальному слові подякував усім причетним до здійснення мрії багатьох мешканців села, молодих батьків, дідусів і бабусь: директору школи, начальнику районного відділу освіти Івану Терлецькому, районній владі, особисто заступникові голови РДА Богдану Болюку, депутату районної ради Галині Білейчук, депутату обласної ради Петру Книшуку, батькам і громадськості села.

На урочистості приїхали гості: народний депутат Дмитро Шлемко, депутати обласної ради Петро Книшук, Олександр Левицький, голова районної ради Дмитро Неміш, заступник голови РДА Богдан Болюк. Вітань і зичень було багато, а Дмитро Шлемко подарував садочку від фракції БЮТ сучасний музичний комплекс. Діти підготували гарний концерт.

Автор: Маґда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі