друкувати


Енергетики не дрімають, а відновлюють електромережі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-15 10:52:33
Не зважаючи на формальне завершення робочого дня, вчора більшість бригад енергетиків, задіяних на відновлювальних роботах, продовжили працювати. Отож у роботі помітні реальні зрушення у локалізації пошкоджень електромереж. На половину повітряних ліній 6-10 кВ до кінця дня вдалося подати напругу.

Перший день боротьби з наслідками "зимової" стихії був присвячений обходу ліній та виявленню місць пошкоджень та, за можливості, їх ліквідації. Протягом дня у посиленому режимі працювало 98 бригад ВАТ "Прикарпаттяобленерго". Також залучалися підрядні організації, повідомляє прес-служба ВАТ "Прикарпаттяобленерго".

"Проблемою номер один стихії на Покрову є її масштаби, - пояснює голова оперативного штабу енергетиків заступник голови правління ВАТ "Прикарпаттяобленерго" Василь Костюк. – Такої кількості зламаних та повалених опор не пригадують навіть наші старожили. По-друге, роботу енергетиків утруднюють інші наслідки стихії – завали на дорогах, падіння великих дерев та гілок. На сьогодні та на наступні дні ми заручилися допомогою підрядників. Штаб забезпечує бригади компанії необхідними матеріалами, технікою тощо. Після сьогоднішніх обходів ми можемо планувати відновлювальні роботи на наступні дні".

Обговорити на форумі