друкувати


Рекордний хабар

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-14 02:19:19
Співробітники обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України викрили у хабарництві арбітражного керуючого, який був наділений повноваженням з ліквідації одного з підприємств-банкрутів в обласному центрі.

Як з’ясовано, за підписом договорів купівлі-продажу нежитлових приміщень майнового комплексу підприємств і оформлення документів 57-річна службова особа вимагала від нового покупця хабар у особливо великих розмірах. Арбітражного керуючого було затримано відразу після того як службовець отримав жадану суму хабара - 500 тисяч гривень.

З початку цього року це найбільша сума хабара, що фігурує у викритих фактах хабарництва службових осіб. За матеріалами УДСБЕЗ, стосовно арбітражного керуючого порушено кримінальну справу за ознаками скоєння злочину – одержання хабара в особливо великому розмірі Фігуранта кримінальної справи взято під варту. За такого роду злочини винні можуть нести покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

Обережно: груші не можна їсти на голодний шлунок і запивати водою.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі