друкувати


На творчу зустріч в "Є"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-14 10:22:42
15 жовтня Культурно-мистецький центр "Є" запрошує на творчу зустріч із львівським поетом Ігорем Павлюком, що відбуватиметься на 4 поверсі. Початок – 18 година.

Ігор Зиновійович ПАВЛЮК – автор 18 книг, серед яких 10 поетичних, 6 наукових, п’єси для дітей, сотень публікацій у періодиці, упорядник та співупорядник антологій, серед яких – "Пісня над обелісками": вірші поетів різних національностей, які загинули на війні.

Лауреат Всеукраїнських літературних премій ім. Тараса Шевченка, ім. Василя Симоненка, ім. Бориса Нечерди, ім. Маркіяна Шашкевича, ім. Григорія Сковороди "Сад божественних пісень", міжнародної літературної премії "Тріумф" та ін.

Неодноразово репрезентував Україну на Міжнародних поетичних фестивалях (Грузія, США, Польща, Білорусь, Росія). Був членом журі всеукраїнських поетичних фестивалів, керівником відомої літературної студії "Франкова кузня" Львівського Національного університету ім. Івана Франка.

В особі Ігоря Павлюка своєрідно поєднується гуманітарій, в якому яскраво виражено розкуте філософсько-теоретичне мислення, відомий дослідник преси та тонкий ліричний поет із нахилом до епічності, прозаїк, драматург, автор творів для дітей, який оновлює романтичну та магічно-реалістичну традицію літератури. І.Павлюк поєднує світогляд як традиційно-класичної, так і модерної та постмодерної шкіл у літературі. Окремі твори Ігоря Павлюка перекладені англійською, російською, польською, білоруською мовами. Чимало його віршів стали піснями, звучать на радіо та на телебаченні.

Обговорити на форумі