друкувати


Коломийська ОДПІ: То як звітуватися?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-09 10:12:38
Брифінг на тему "Запровадження електронної системи подання податкової звітності" відбувся в Коломийській ОДПІ.

В брифінгу взяли участь начальник відділу автоматизації процесів оподаткування Мілевський Андрій Михайлович, начальник відділу масово-роз‘яснювальної роботи та звернень громадян Максим‘юк Наталія Степанівна, начальник відділу адміністрування ПДВ Палагнюк Ольга Степанівна, начальник відділу адміністрування податків з фізичних осіб Новосад С.В., журналісти місцевих засобів масової інформації, повідомляє Коломийська ОДПІ.

Реалізуючи права платників податків, Коломийська ОДПІ проводить роз'яснювальну роботу серед платників податків щодо переваг електронного виду звітності, порядку її складання і подання до податкового органу. Особливо це стало актуальним після запровадження в квітні 2008 року подання реєстрів отриманих та виданих податкових накладних по ПДВ в розрізі контрагентів в електронному вигляді.

Як результат, все більше платників переконуються щодо переваг подання звітності в електронному вигляді. Адже система подання звітності в електронному вигляді працює злагоджено, цілодобово, включаючи останній день подання звітності, захищає від помилок. Податкову звітність в електронному вигляді подає 466 СГД юридичних та фізичних осіб, в т.ч. засобами e-mail – майже 150 платників.

Обговорити на форумі