друкувати


Виставка "Я хочу жити в якісному світі"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-08 05:57:09
В Івано-Франківському краєзнавчому музеї експонується виставка робіт учасників регіонального етапу Всеукраїнської виставки – конкурсу "Я хочу жити в якісному світі".

Виставка проводиться з метою популяризації руху за підвищення якості життя та формування у дітей, як наймолодших споживачів суспільства, асоціативного уявлення про якість продукції і безпечність навколишнього середовища.

Цей конкурс проводиться щорічно на виконання Указу Президента України "Про забезпечення умов для більш широкої участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики" та розпорядження Кабінету Міністрів України "Про затвердження Концепції державної політики у сфері управління продукції (товарів, робіт, послуг)" ініціюється Держспоживстандартом України на загальнодержавному та регіональному рівнях.

У 2009 році до конкурсу малюнку "Я хочу жити в якісному світі" долучилося понад 100 юних митців, які виконували роботи в різних номінаціях. Свої малюнки діти виконували у довільній графічній та живописній техніці. Виставка робіт учасників регіонального етапу Всеукраїнської виставки – конкурсу дитячого малюнку "Я хочу жити в якісному світі" триватиме в краєзнавчому музеї до 16 жовтня.

Слід зазначити, що роботи юних митців нашої області щорічно відзначаються журі і на загальнодержавному етапі конкурсу. Зокрема, у 2008 році робота 10-річної івано-франківчанки Фешовець Анни виборола ІІ місце у номінації "Кращий плакат на споживчу тематику", а за оригінальну техніку виконання, майстерність та влучне розкриття теми відзначено роботи ще двох дітей. Виставку організувало ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" та міський центр дитячої та юнацької творчості.

Музей працює щоденно (крім понеділка) з 10 до 17 год., за адресою Галицька 4а.

Автор: Андрій ЧЕМЕРИНСЬКИЙ, головний спеціаліст Управління культури Івано-Франківської ОДА
Обговорити на форумі