друкувати


Міжнародний день перекладача на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-08 01:50:06
Сьогодні в приміщенні актового залу Івано-Франківського Національного технічного університету нафти і газу відбудеться святкування Міжнародного дня перекладача.

За словами однієї з організаторів Ольги Литвин, основною метою такого заходу є відзначити здобутки прикарпатських педагогів у навчанні спеціалістів-перекладачів та привернути увагу студентів та абітурієнтів до специфіки професії перекладача. Ідею проведення заходу подала та реалізує кафедра теорії та практики перекладу й Центр культури та дозвілля студентів вузу.

Перекладачів вшановуватимуть концертом, який підготували студенти спеціальності "Переклад" і факультету навчання іноземних студентів технічного університету. У програмі – танцювальна постановка "Туркменська лезгінка" та читання української поезії туркменською мовою від студентів із Туркменістану, етнографічна музична композиція від студента з Китаю, постановка драми "Отелло" з гумористичним українським дублюванням, вручення традиційних студентських премій "TRANSLATOR AWARDS 2009". У заходах, присвячених Міжнародному дню перекладача, візьмуть участь студенти, викладачі, проректори ІФНТУНГ та гості.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі