друкувати


І служать, і стрибають

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-08 10:42:03
Днями у Харкові завершився чемпіонат України зі стрибків на батуті. Участь у цих змаганнях взяли і армійські спортсмени, які за словами старшого тренера команди майстрів з окремих олімпійських видів спорту майора Євгена Гехта в черговий раз продемонстрували високі здобутки та жагу до перемог.

Так, представниця Центрального спортивного клубу Збройних Сил України, майстер спорту міжнародного класу старшина служби за контрактом Юлія Домчевська здобула одразу дві золоті медалі в синхронних та в індивідуальних стрибках. Такі високі результати армійської спортсменки дали їй змогу брати участь у чемпіонаті світу зі стрибків на батуті, який проходитиме в листопаді цього року в Санкт-Петербурзі, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Крім того, бронзові медалі першості країни в синхронному виступі здобули представники Центрального спортивного клубу ЗС України майстри спорту солдат служби за контрактом Дмитро Серьоженко та працівник Збройних Сил України Євген Дьока. А вихованець цього ж клубу майстер спорту солдат служби за контрактом Андрій Матвеєв в індивідуальних стрибках здобув "срібло".

Обговорити на форумі