друкувати


ДАІ: Тотальний контроль процесу складання іспитів на права

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-07 05:13:38
Державтоінспекція МВС України ввела в дію систему, яка дозволить контролювати в будь-якому регіоні країни процес складання іспитів на отримання водійського посвідчення. Про це повідомляє прес-служба ДАІ МВС України.

Принцип дії системи полягає в тому, що Департамент ДАІ МВС України може контролювати в режимі он-лайн процес складання іспитів на право керування в будь-якому реєстраційно-екзаменаційному підрозділі України. Процес складання іспиту, а також відповіді того, хто його здає, в Департаменті ДАІ може бути переглянутий в режимі реального часу. При цьому не можливо надати допомогу у відповіді або виправити неправильну відповідь.

"Введення в дію такої системи - ще один крок щодо посилення прозорості діяльності Державтоінспекції та протидії корупційних дій", - зазначив начальник Департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць.

Він також додав, що всі, хто хоче отримати посвідчення водія, тепер будуть складати іспити за новою версією екзаменаційних білетів.

Крім того, за його словами після закінчення складання іспиту і під час перевірки відповідей інспектор не буде мати можливості внести якісь зміни, тому що система автоматично інформує про несанкціоноване втручання.

В даний час до роботи в системі підключені два столичних реєстраційно-екзаменаційних підрозділи - МРЕВ? 2 (вул. Туполєва, 19) та МРЕВ? 10 (вул. Братиславська, 52). Всього ж Україні налічується 267 таких підрозділів, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі