друкувати


ТРК НТК: Події дня. 06.10.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-07 10:01:16
Дитячий майданчик - будинку-інтернату. Такий подарунок зробили Залучанській установі учасники проекту "Будь внеском для дітей". Майже 40 тисяч гривень благодійних внесків було зібрано на цю справу. У Снятинському районі побувала Надія Ніплюхіна.

Не знаєте, як з школяра виховати особистість? Тоді вам до Коломийської гімназії. Саме цей заклад впроваджує нові технології у виховній системі учнів. Досвід роботи - більше 5 років. Аби навчитись цього до гімназії приїхали заступники директорів навчальних закладів області. Три десятки освітян ознайомились з гімназійними нововведеннями в рамках практичних занять. Про візит педагогів Івано-Франківщини - далі у сюжеті.

На Коломийщині підводили результати роботи школярів та вчителів на навчально-дослідній земельній ділянці. Своєрідним підсумком стало свято овочів, фруктів та квітів "Дари осені". Відбулось воно на базі Нижньовербізької школи. Що приготували школярі, дивіться у сюжеті.

У Коломиї відкрилась виставка двох прикарпатських митців. Володимир Сандюк на суд глядачів представив живописні картини. Натомість, Олег Чуйко підготував відвідувачам музею зовсім інший напрямок в мистецтві - розпис на шовк. Про творчість обох художників - Юлія Струк.

Коломийський картингіст прославив наше місто у Чернігові. На відкритих змаганнях "Осінній кубок України" 12-річний Юрій Феняк, у класі 50 сантиметрів кубічних, виборов друге місце. Хлопець єдиний не лише Коломиї, а й з цілого Західного регіону досяг таких висот на змаганнях. Більше про Юрія Феняка та досягнення наших картингістів дивіться у сюжеті Мар’яни Мацьків.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі