друкувати


Яремче, водопад, скала – знову травми

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-06 03:04:50
2 жовтня в місті Яремче, поблизу водоспаду, внаслідок необережності впав у обрив з 30-метрової висоти 40-річний місцевий житель.

Відпочиваючі, котрі знаходились неподалік, помітили нещастя і одразу ж зателефонували на "101", повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

До місця виклику прибули рятувальники Яремчанського гірського пошуково-рятувального пункту та чергова варта бійців СДПЧ-13 м. Яремче. МНСники за допомогою рятувальних мотузок підняли потерпілого на поверхню. Травмованого чоловіка з діагнозом - "відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку" було госпіталізовано до Яремчанської центральної міської лікарні. Стан потерпілого задовільний. Того ж дня яремчанські гірські рятувальники забезпечували безпеку на чемпіонаті України з техніки пішохідного туризму, що проходив в місті Яремче. Під час переправи через річку Прут травмувався 22-річний учасник змагань з Хмельницька. Рятувальники Яремчанського гірського пошуково-рятувального пункту надали допомогу потерпілому та доправили його в Яремчанську центральну міську лікарню.

Обговорити на форумі