друкувати


Прикарпаття: Танцювальний клас від енергетиків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-06 10:41:24
Днями в Тисменицькому будинку культури урочисто було відкрито хореографічний клас.

Символічну стрічку перерізали перший заступник Тисменицької РДА Іван Семанюк та голова правління ВАТ "Прикарпаттяобленерго" Олександр Бубен. Присутність енергетиків на святі не випадкова, адже завдяки їхньому сприянню і було облаштовано хореографічний клас, повідомляє відділ інформаційної політики ВАТ "Прикрапаттяобленерго".

За будівельну роботу енергетики взялись чотири місяці тому, одразу після завершення традиційного фестивалю аматорського мистецтва працівників компанії "Світло писанки", який цього року проходив у місті кушнірів. Щоразу, коли проходить цей фестиваль ВАТ "Прикарпаттяобленерго" прагне не тільки залишити хорошу згадку про концерт, але й бути корисним місту та району, де відбувається фестиваль. "Коли ми домовлялися з владою Тисменицького району та міста про проведення нашого фестивалю, почули, що давньою мрією громади міста є облаштування хореографічного класу. Тому ми з приємністю долучилися до її реалізації. Сьогодні, коли ми відкриваємо цей хореографічний клас, уже говоримо про те, що ще одна мрія стала реальністю", - розповідає Олександр Бубен.

А начальник відділення культури та туризму Тисменицької РДА Олександра Стефінко говорить, що відкриття спеціально облаштованого хореографічного класу для тисмениччан є справжнім святом, адже раніше танцюристам через відсутність відповідного приміщення доводилось займатись будь-де, навіть на міському стадіоні.

Наразі в хореографічному класі будуть навчатися естрадно-спортивним та народним танцям дитячі, юнацькі та дорослі колективи не тільки міста Тисмениці, але і приміських сіл. А ще юні танцюристи у подарунок від енергетиків отримали музичний центр, який також є необхідним при заняттях танцями.

Обговорити на форумі