друкувати


Будемо з дешевим газом … "до кінця року"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-05 02:17:42
У суботу на Прикарпатті побувала Прем’єр-Міністр України Юлія Тимошенко. Їхала вона з передвиборчою метою, але принагідно і про справи області можна було довідатися.

Пані Тимошенко завітала у село Жураки Богородчанського району, де минулорічна повінь наробила багато біди. Зараз тут, на річці Бистриця Солотвинська, будується дамба. Якраз у пуску першої черги берегоукріплювальних робіт і прибула прем’єрка.

Подивитися на "Юльку" прийшли чимало селян, які взялися розповідати про минулорічну повінь та свої біди. Тривожила людей і сучасна ситуація. Зокрема і ціни на тепло. У Жураках пані Тимошенко запевнила, що уряд ціну на газ не підвищуватиме. Але, вочевидь, до кінця року. Залишилося взагалі часу не так багато. Якраз на зиму. Мовлять опоненти Тимошенко, паливо і може подорожчати. "Не вірте тому, що буде підвищення ціни на газ для людей. Я вам пообіцяла, що до кінця року на жодну копійку ціна на газ не підніметься для людей", - сказала сама пані Юлія. Не забула керівниця і про зарплати пенсії та інші соціальні видатки, які, за її словами, незважаючи на кризу, виплачують своєчасно (???). І про це також дбає уряд.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі