друкувати


Прикарпатські військові прем’єрку не засмутили

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-05 01:04:15
У рамках свого перебування на Івано-Франківщині Прем’єр-Міністр України Юлія Тимошенко відвідала Прикарпатський військово-спортивний ліцей-інтернат, що у місті м. Надвірна.

Там вона зустрілася та поспілкувалася з педагогічним колективом та ліцеїстами. З нагоди приїзду високої гості майбутні військові пройшлися урочистим маршем та продемонстрували навички рукопашного бою. Згодом пані Тимошенко нагородила кращих ліцеїстів та викладачів почесними відзнаками.

Глава уряду оглянула приміщення ліцею та їдальню. Юлія Володимирівна не оминула відвідин їдальні, де побачила як і що готують для ліцеїстів. "Сьогодні я особисто переконалася, що країну є кому захищати, і впевнена, що як майбутні захисники держави ви вже відбулися", - зазначила прем’єрка. Вона пообіцяла, що Уряд та місцева влада будуть підтримувати цей навчальний заклад і пообіцяла забезпечити ліцей комп’ютерами і спортивними тренажерами.

Говорила Юлія Тимошенко і про бажання надати школам фінансову автономію, щоб навчальні заклади могли самостійно розпоряджатися коштами для власних потреб, не чекаючи подачки зверху

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі