друкувати


Прикарпаття до призову готове

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-05 10:33:38
Перші відправки призовників у війська в рамках призовної кампанія "Осінь – 2009" розпочнуться 6 жовтня.

Набирає обертів призовна компанія "Осінь – 2009", яка розпочалася 1 жовтня і планується до завершення 30 листопада. Так, на Івано-Франківщині вже все готово до якісного проведення осіннього призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил та інших військових формувань України. Як повідомив заступник Івано-Франківського обласного військового комісара підполковник Ігор Павлюк, приміщення обласного збірного пункту відремонтовані, медичні кабінети обладнані всім необхідним.

- Для команд призовників, які відправлятимуться наступної доби після проходження медичної комісії, а також для представників військових частин, що прибули за призовниками з інших регіонів держави, обладнані спеціальні кімнати відпочинку та передбачено харчування. А в дорогу всім призовникам буде виданий спеціальний, розроблений за сучасними вимогами сухий пайок, - повідомив підполковник Ігор Павлюк. Крім того, вже укладено угоди з "Укрзалізницею" про перевезення призовників до місця служби.

Загалом, цієї осені до лав Збройних Сил України буде направлено 720 прикарпатців. Юнаки в основному проходитимуть службу у Сухопутних військах, 30 осіб поповнять частини і кораблі Військово-Морських Сил ЗС України, юнаків а 11 найкращих представлятимуть свій регіон в окремому полку Президента України. Перша відправка призовників з Івано-Франківщини до військ запланована на 7 жовтня.

Автор: Тарас ГРЕНЬ, підполковник
Обговорити на форумі