друкувати


ІІІ Всеукраїнська Спартакіада працівників органів Державної КРС України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-02 02:31:20
Минулого тижня на території Навчально-спортивної бази олімпійської підготовки "Святошин" (м.Київ) відбулася ІІІ Всеукраїнська Спартакіада працівників органів Державної контрольно-ревізійної служби України. Цьогоріч у програмі змагань було 8 видів спорту: легка атлетика; шахи; теніс настільний; теніс великий; міні-футбол; волейбол; плавання та перетягування линви серед чоловіків.

На урочистостях від ГоловКРУ України були присутні заступники Голови – І.Іскра, І.Стефанюк, Г.Дмитренко. Також присутніми були голова Об’єднаного профкому працівників ДКРС Л.І. Вознюк, а від фізкультурно-спортивного товариства "Спартак", директор ІІІ Спартакіади - Голова Київського міського ФСТ "Спартак" В.Петриченко.

А підсумки спортивних змагань такі. Тріумфатором ІІІ Спартакіади стала команда зі славного міста Львова, з великою перевагою перемігши в загальній першості. Другою командою змагань, до речі другий рік поспіль, стала команда КРУ в Київській області. Третє місце посіла команда працівників КРУ в м.Києві.

Наші контролери і ревізори уже втретє перетворилися на справжніх спортсменів і показали доволі пристойні результати, довівши вкотре одну просту істину: справжні профі скрізь профі!

Гідно на цій спартакіаді виступили і представники КРУ в Івано-Франківській області.

Зокрема, завоювали срібні нагороди у змаганнях по міні-футболу (А.Грабар, О.Ференц, О.Галюк, Б.Логажевський, В.Гутник, Я.Тимків, С.Микицей), лише у фіналі в упертій боротьбі поступились Львівянам 2:3, при цьому всі глядачі, а зал був переповнений, вболівали саме за Івано-Франківців.

Кращим бомбардиром турніру став Андрій Грабар (КРВ в м. Івано-Франківську), а кращим воротарем – Василь Гутник (КРВ в Тисменицькому районі), які були нагороджені пам’ятними подарунками .

Підтвердив свою майстерність у змаганнях з настільного тенісу В.Сумарук з Косівщини, також здобувши срібну медаль на спартакіаді.

Тож вітаємо переможців і зичимо всім учасникам нових стартів і перемог як на спортивних майданчиках, так і на професійній царині!

Обговорити на форумі