друкувати


ТРК НТК: Події дня. 01.10.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-02 11:07:49
В першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають всі освітяни України. На їхню честь проводять урочисті лінійки, організовують вечори відпочинку та пишні концерти. Свято учителя – це єдиний у навчальному році день, коли вся увага прикута виключно до педагогів. Його відзначали і освітяни Коломийщини.

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку. В Україні таких близько третини. Саме сьогодні, для тих кому за 60, держава влаштовує свято. Не відійшли від такої традиції і в Коломиї. Місцева влада привітала людей літнього віку. Декому із них вручила грамоти та подяки. Район для перестарілих Коломийського геріатричного пансіонату організував концерт за участю аматорських колективів та приготував їм подарунки.

Коломийські податківці зустрічалися з журналістами. На базі інспекції провели брифінг з представниками місцевих ЗМІ. Обговорювали тему: "Запровадження електронної системи подання податкової звітності до органів державної податкової служби". Мета зустрічі з журналістами – поінформувати платників податків про переваги подання звітності в електронному вигляді.

У Коломиї з'явився "Дім моди". Заснувала його місцевий дизайнер Олена Пава. Створенням одягу вона займається вже 8 років. Свою мрію - дизайнерське ательє - вона втілила рік тому. Якщо раніше Олена займалася пошиттям сценічного одягу, то тепер працює над створенням ексклюзивних моделей.

Перше загальнокомандне місце Всеукраїнської спартакіади серед кадетів здобули спортсмени Івано-Франківщини. Важкоатлети віком до 15 років успішно побороли 17 команд України. Проходили змагання у Скадовську. Представляли область і коломияни.

Коломийський академічний обласний український драматичний театр імені Озаркевича запрошує всіх шанувальників театрального мистецтва на перегляд вистав, які відбудуться 4 жовтня о 13:00 годині прем'єра казки "Стійкий олов'яний солдатик" о 18:00 годині. Сентиментальна комедія "Нелегалка". Приймаються колективні замовлення. Телефони для довідок 3-28-42 та 4-78-44.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі