друкувати


Усі послуги чиновників — за стандартом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-02 10:54:12
На виконання розпорядження голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації "Про систему управління якістю в обласній та районних державних адміністраціях" та з метою підвищення ефективності роботи органів виконавчої влади та покращення якості послуг, які надаються ними різним категоріям споживачів, у першу чергу –населенню, в Івано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проводилися тематичні семінари "Впровадження системи управління якістю відповідно до стандарту ДСТУ ІSО 9001: 2009 в органах виконавчої влади".

Програми семінарів розроблено центром спільно із державним підприємством "Івано-Франківськстандартметрологія". Основна мета семінарів: надання знань про систему управління якістю, що відповідає вимогам стандарту ДСТУІSО 9001: 2009 "Системи управління якістю. Вимоги", її вплив на ефективність роботи, підвищення якості адміністративних послуг, прозорості діяльності, поліпшення іміджу органів виконавчої влади в цілому та організація впровадження системи та її подальше удосконалення, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

В навчанні взяли участь уповноважені представники керівництва з питань запровадження та забезпечення функціонування системи управління якістю та координатори з впровадження системи управління якістю у районних державних адміністраціях та структурних підрозділах облдержадміністрації. Теоретичну частину семінарів провели відповідальні працівники відділу систем управління ДП "Івано-Франківськстандартметрологія".

Із практичним підходом до розроблення та запроваджування систем управління якістю в органах виконавчої влади, досвідом впровадження системи управління якістю в апараті обласної державної адміністрації слухачів ознайомили начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату облдержадміністрації Ігор Владика та головний спеціаліст організаційного відділу апарату обласної державної адміністрації Марія Петренко.

Обговорити на форумі