друкувати


Про здоров’я на Калущині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-01 11:41:14
Днями в Калуші під головуванням начальника Головного управлінняохорони здоров’я облдержадміністрації Любомира Малофія відбулося виїзне засідання Колегії головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації, на якому розглянуто питання стану здоров’я та надання медичної допомоги населенню Калуського району.

Перед засіданням керівники закладів охорони здоров’я районного та обласного рівнів, головні спеціалісти головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації ознайомились з матеріально-технічною базою та структурними підрозділами лікувально-профілактичних закладів м.Калуша, зокрема районної лікарні, жіночої консультації, міської лікарні, ЦРЛ, пологового будинку, дитячої лікарні, відвідали музей Степана Бандери в с.Угринові, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Колегія відзначила, що незважаючи на певні здобутки в галузі охорони здоров’я Калущини, в діяльності медичних закладів району мають місце недоліки і упущення, окремі служби і структурні підрозділи не впроваджують сучасні медичні технології. Нераціональною є структура мережі медичних закладів району та їх подвійне підпорядкування. Залишаються невирішеними проблеми експертизи тимчасової непрацездатності. Не вирішується належним чином питання опалення Войнилівської РЛ. Було заслухано також питання стану підготовки закладів охорони здоров’я області до роботи в осінньо-зимовий період та підсумки весняно-літнього призову юнаків. За результатами розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

Обговорити на форумі