друкувати


ТРК НТК: Події дня. 30.09.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-01 11:36:07
Водій збив людину і залишив напризволяще. Це сталося 25 вересня в Коломиї на вулиці Карпатській. Від отриманих травм пішохід помер на місці пригоди. Вже через дві години працівники ДАІ водія відшукали. Деталі розкаже Василь Саманів.

Пізнай себе - і ти пізнаєш світ. Такий девіз дня середи тематичного тижня. Його проводять в Коломийському природничо-математичному ліцеї. Організатори - психологи та соціальні педагоги. Протягом п'яти днів школярі беруть участь у різних заходах, а ще мають можливість висловити власні думки стосовно навчання та навіть педагогів.

Сьогодні Всеукраїнський День бібліотек. Вже 13 рік поспіль працівники цієї галузі відзначають своє професійне свято. На їхню честь звучать вітальні слова, пісні, вірші. Їм дарують безліч подарунків. Вдвічі більше уваги сьогодні отримали працівники першої міської бібліотеки для дорослих. Вони святкують ще й 70 річницю з дня заснування закладу. Про те, чим тепер живе скарбниця тисячі книг, далі у сюжеті.

Івано-Франківські та коломийські поціновувачі сучасного живопису зібралися на відкриття персональної виставки коломийського художника, скульптора та поета Василя Андрушка. Автор представив свої живописні полотна та левкас, народжені ним впродовж останніх півтора року, в обласному культурно-мистецькому центрі "Є". Привітати митця прийшли відомі прикарпатські художники, друзі та його студенти з інституту мистецтв. Побувала в Івано-Франківську й Тамара Приходько.

Більше про коломийського художника, члена національної спілки художників України Василя Андрушка ви дізнаєтесь, переглянувши програму "Палітра" наступної середи о 19:00.

10 років минуло відтоді як не стало коломийської малярки і педагога Вітольди Іванівни Проців. Про її життєвий та творчий шлях розкаже Василь Нагірний.

Справжнє свято осені відбулось у міській школі №3. Учні представляли та захищали власноруч зроблені композиції з квітів, овочів та фруктів. Мала місце на святі також концертна частина. Відвідала осінню ярмарку і наша знімальна група.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі