друкувати


Прикарпатські енергетики - чемпіони

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-01 10:40:16
Змагання на футзальному полі - добра традиція не лише для енергетиків Прикарпаття.

Наприкінці вересня вже вдев’яте відбувся Чемпіонат України з міні-футболу серед енергопостачальних компаній. Щороку він присвячується професійному святу учасників - Дню енергетика. І хоча до цього особливого дня - 22 грудня - ще далеко, але переможець турніру вже відомий. На п’єдестал пошани заслужено зійшла збірна команда працівників ВАТ "Прикарпаттяобленерго".

Учасники традиційного турніру, що відбувався у Чернігові, стало 8 команд з енергокомпаній цілої України: з Києва, Дніпропетровська, Львова, Полтави, Одеси, Кіровограда, Чернігова та Івано-Франківська. Виступивши без програшів (лише один нічийний результат з сусідами зі Львова), прикарпатські енергетики впевнено здобули чемпіонство. На другій сходинці - команда ВАТ "Полтаваобленерго", бронза - за ВАТ "Львівобленерго", на четвертій позиції - ВАТ "Одесаобленерго".

Цього року до підготовки команди на Прикарпатті поставились особливо серйозно. Було прийнято рішення в основу команди взяти найсильніших - кількаразових переможців аматорського турніру з футзалу серед філій та структурних підрозділів ВАТ "Прикарпаттяобленерго" - надвірнянських енергетиків. Адже у такому випадку і тренування організувати легше, і досягти порозуміння в команді простіше. Тож під керівництвом директора філії Дмитра Буняка, який одночасно є і капітаном команди "РЕМ", гравці не просто підтримували свою спортивну форму, а й наполегливо готувались до боротьби на футзальному полі.

Тим більше, що спортом у Надвірнянському РЕМ захоплюються не лише від турніру до турніру - команда "РЕМ" добре відома у районі своїми перемогами. Серед відомих енергетичних спортсменів з Надвірної - охоронець Олег Тащук, слюсар з ремонту автомобілів Ігор Крук, електромонтери Василь Крук та Микола Ковцун, електрослюсар Андрій Павлюк. Вдало підсилили команду також працівники інших підрозділів, зокрема, водій СМіТ Руслан Остафійчук.

"Перемога у змаганнях між енергокомпаніями - не лише питання спортивного азарту, це справа честі, адже ми захищали кольори усього нашого підприємства, - пояснює Дмитро Буняк. - Кожен з нас розумів, що від нашої гри залежить думка про увесь колектив. Адже новий трофей - ще одна нагорода, яка безпосередньо впливає на імідж підприємства".

"Ця перемога не є першою, і не є випадковою, - додає заступник голови правління ВАТ "Прикарпаттяобленерго" Василь Костюк. - Ми завжди підтримуємо прагнення наших працівників до здорового способу життя, по можливості сприяємо їхнім заняттям фізкультурою та спортом. Саме тому з роками у нас закріпилась традиція проведення аматорських змагань з міні-футболу серед команд працівників філій та інших підрозділів товариства. Поряд з цим ми допомагаємо в організації їхніх тренувань. А змагання - це лише чергові випробування, в яких наші енергетики виявили себе якнайкраще".

За традицією, місцем проведення чергового чепіонату стає рідне місто переможців. Тож десятий, ювілейний чепіонат з міні-футболу серед команд працівників енергопостачальних компаній восени 2010 року прийматиме саме Прикарпаття, повідомляє прес-служба ВАТ "Прикарпаттяобленерго.

Обговорити на форумі