друкувати


30 вересня — Всеукраїнський день бібліотек

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-30 10:41:11
Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Сьогодні книгозбірні — це інформаційні, культурні, освітні заклади, які вносять великий вклад у розвиток українського державотворення, сприяють розвитку громадянського суспільства. Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань є бібліотекарі — вірні збирачі скарбів, провідники непізнаного і цікавого. Саме ви, працівники бібліотек, допомагаєте читачам бути обізнаними у проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотекарі є тими ланками, які поєднують читачів, управлінські структури, вікові розтяжності, громади і формують діяльність всіх галузей доступною та зрозумілою для населення. Подальший розвиток бібліотек — запорука розвитку суспільства.

Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій праці.

Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі