друкувати


Із міліцейських зведень: Руки сверблять

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-29 03:57:38
до бійки… Лише протягом трьох днів —19, 20 та 21 вересня у чергову частину із заявами про отримання тілесних ушкоджень звернулося восьмеро мешканців міста і району. Всі випадки побиття, а також хуліганств розкрито.

19 вересня із заявою звернувся неповнолітній коломиянин. За словами потерпілого, в одному із сіл району він безпричинно потрапив під гарячу руку двадцятирічного молодика. Про цю зустріч у хлопця лишилася "пам’ятка" — садна на обличчі.

… і до чужого. Працівники міліції розкрили крадіжку велосипеда, поцупленого у 45-річної коломиянки. Злодієві — 22 роки. А 33-річний мешканець району спокусився ноутбуком, який пригледів у помешканні 56-літньої господині, — виніс комп’ютер через вікно.

Ошукала. Здавалося б, з роками до людини приходять і досвід, і розважливість. Але декому хочеться вірити у щире прагнення інших нам допомогти. Декого так проймає чужа біда, що ладен підставити не лише власне плече, а й гаманець. Словом, немало тих, хто віддає гроші у чужі руки, а потім про це шкодує. Так необачно учинили і дві мешканки району, 52 і 44 років, у яких 46-річна шахрайка, під приводом укладання кредитного договору, виманила 20 тисяч гривень. Факт шахрайства розкрили працівники сектора служби по боротьбі з економічною злочинністю.

За повідомленням інспектора по роботі з населенням та громадськими формуваннями Роксани Баранської підготувала

Автор: Дарка НЕГОДА, Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі