друкувати


Стан готовності до осінньо-зимового сезону - на особливому контролі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-25 05:52:09
В процесі підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 років підприємствами паливно-енергетичного комплексу Івано-Франківської області в основному виконано заплановані заходи.

Разом з тим, залишаються ще проблемні об'єкти. Згідно з розпорядженням, підписаним 24 вересня головою обласної державної адміністрації Миколою Палійчуком, керівництво районів, міст обласного значення нестиме персональну відповідальність за стан проходження осінньо-зимового періоду. Жодних перебоїв у забезпеченні енергоносіями та комунальними послугами населення, закладів соціальної сфери (освіти, охорони здоров'я, культури, соціального захисту) не повинно бути, повідомляє головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

Головам РДА, міським головам міст обласного значення дано завдання забезпечити завершення укладання підприємствами комунального господарства договорів на проведення взаєморозрахунків з погашення заборгованості з різниці в тарифах на тепло-, водопостачання та водовідведення. А підприємствам паливно-енергетичного комплексу з метою недопущення пожеж протягом опалювального сезону до 15.10.2009 р. - виконати в повному обсязі приписи органів державного пожежного нагляду.

Головному управлінню промисловості та розвитку інфраструктури ОДА доручено підготувати звернення до центральних органів виконавчої влади стосовно завершення будівництва лінії електропередач напругою 330 кВ "Західно-Українська-Богородчани". Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови облдержадміністрації Т.Парфана.

Обговорити на форумі