друкувати


Гуцулів на "ярмарок кар’єри"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-24 05:29:38
Вчора в селищі Верховина проведено обласний профорієнтаційний захід "Ярмарок кар’єри", організаторами якого виступили Верховинська районна державна адміністрація та районний центр зайнятості.

У ярмарку професій взяли участь випускники загальноосвітніх шкіл Верховинщини, представники вищих та середніх спеціальних навчальних закладів Верховинського і Коломийського районів, які здійснюють кваліфікаційну підготовку студентів відповідно до потреб ринку праці, та роботодавці, повідомляє головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

Відкрив "Ярмарок кар’єри" заступник голови райдержадміністрації Михайло Нечай, який презентував учасникам заходу навчальні заклади Верховини і Коломиї та роботодавців робітничих професій. Акцентував увагу на основній меті акції – надання допомоги випускникам загальноосвітніх шкіл у вирішенні питання вибору майбутньої професії, поширенні інформації про вакансії робочих місць та послуги, які надає державна служба зайнятості населення.

З інформацією про ринок праці, профорієнтаційну роботу центру зайнятості з молоддю щодо оптимального вибору професій із застосуванням профдіагностичних тестових методик, здобуття робітничих професій в освітніх закладах регіону, формування та збереження трудового потенціалу виступив директор Верховинського центру зайнятості Василь Федюк.

Обговорити на форумі