друкувати


Начувайтеся боржники!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-23 03:54:36
Відбулося чергове засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення доручено вжити невідкладних заходів щодо виконання графіків погашення заборгованості із заробітної плати економічно активними підприємствами-боржниками. Управління праці головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації зобов'язано щомісячно інформувати Комісію про стан заборгованості, а також про вжиті заходи для її погашення, повідомляє головне управління праці та соціального захисту населення Івано-Франківської ОДА.

За підсумками засідання прийнято ряд конкретних рішень, спрямованих на реалізацію положень постанови Кабінету Міністрів України "Про посилення контролю за погашенням заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат", виконання графіків погашення заборгованості та з метою проведення постійної системної роботи на рівні місцевих робочих груп з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. Територіальній державній інспекції праці в області (Я.Палійчук) доручено здійснити перевірку ДП "63 котельно-зварювальний завод", Івано-Франківського коледжу статистики, управління механізації №22 ЗАТ "Фірма "Нафтогазбуд", Калійно-магнієвого комбінату, приватного вищого навчального закладу "Коломийський коледж права і бізнесу", Яремчанських ТзОВ "Парктур" та ТзОВ"Скорзонера". Про результати інформувати управління праці головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації до 20 жовтня 2009 року.

Обговорити на форумі