друкувати


Продай першокурснику книгу! (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-23 03:18:22
Вчора біля Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника уперше за сприяння студентського сенату відбулася ярмарка книг.

"Це була моя ідея, — розповідає Коломия ВЕБ Порталу керівник сенату, студент факультету фізичного виховання і спорту Богдан Мачкур. — Я поглянув скільки в мене є книг та підручників, які колись купувалося для вивчення тих чи інших предметів. Зараз я ними не користуюся. Проте чимало першокурсників не можуть дозволити собі придбати книги за такі ціни, які є зараз".

Обмізкувавши, що можна зробити, Богдан запропонував старшокурсникам принести до сенату вже вивчені підручники та влаштувати своєрідний ярмарок. Кожен сам ставив ціну на свої книги. Охочих їх купити було чимало, бо ж коштувало все значно менше, аніж в крамницях, навіть спеціалізованих. Особливим попитом користувалися підручники з психології, світової літератури й культури та іноземних мов. Були тут звісно, й популярна художня література: детективи та любовні романи.

Після того, як книги продадуть, студенти можуть забрати з сенату виручені кошти. А Богдан Мачкур пообіцяв, що такі ярмарки проводитимуться часто.



Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі