друкувати


Партія регіонів пообіцяла: Рада працювати не буде

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-23 11:17:40
"Регіонали" знову заблокували парламент. А назавтра пообіцяли привести до ВР "якомога більше своїх депутатів". nПартія регіонів вранці 23 вересня за традицією заблокувала парламентську трибуну, президію і ложу уряду.

"Сьогодні Рада працювати не буде. Поки не будуть розглянуті соціальні законопроекти, процес не зрушиться з місця", - сказав нардеп від Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Регіонали" пообіцяли завтра, 24 вересня, забезпечити явку всього складу фракції для результативного голосування за законопроект про підвищення соціальних стандартів.

Народний депутат від БЮТ Роман Забзалюк у кулуарах повідомив, що порядку денного на сьогоднішнє засідання поки що немає.

Прем'єр Юлія Тимошенко, яка відвідує з візитом Вінниччину, назвала блокування ВР "неадекватною поведінкою".

Нагадаємо, 22 вересня народним депутатам не вдалося ухвалити жодного рішення. Партія регіонів наполягає на розгляді законопроекту про підвищення соціальних стандартів, однак водночас "регіоналам" не сподобалася ідея змінити спосіб голосування з електронного на персональний – і вони заблокували трибуну.

Спікер Володимир Литвин сказав, що ВР проведе голосування щодо законопроектів про соціальні стандарти, як тільки парламентська трибуна буде розблокована, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі