друкувати


Конкурс "Добро починається з тебе"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-22 12:56:31
У вересні стартував ІІІ Всеукраїнський конкурс благодійних проектів "Добро починається з тебе", ініційований Міжнародним благодійним фондом "Україна 3000". Мета конкурсу: виховання у молодого покоління розуміння та культури доброчинності, залучення дітей і молоді до такої діяльності.

Конкурс проводиться у двох номінаціях: серед дитячих колективів загальноосвітніх, професійних і позашкільних навчальних закладів, дитячих громадських організацій та об’єднань, а також серед молодіжних колективів вищих навчальних закладів, молодіжних громадських організацій та об’єднань. На конкурс приймаються благодійні проекти за трьома тематичними напрямами: соціальні, екологічні, культурологічні. У кожній номінації в трьох тематичних напрямах визначатимуться переможці, яких нагородять відзнаками Фонду, цінними призами та грошовими преміями.

Перший етап конкурсу триватиме з вересня до грудня цього року, другий — з грудня до травня наступного року. Критеріями оцінювання проектів є актуальність ідеї, можливість її реалізації, перспективи розвитку проекту, можливість узагальнення та поширення досвіду реалізації проекту.

Для участі у конкурсі приймаються благодійні проекти, терміни реалізації яких співпадають із термінами проведення конкурсу, а також постійно діючі та довготривалі благодійні проекти, етапи реалізації яких мають співпадати із визначеними термінами проведення конкурсу (15 грудня ц. р. — 10 квітня 2010 року). Кінцевий термін подачі заявок для участі в конкурсі — 15 листопада ц. р.

Вимоги до оформлення конкурсної роботи: на першому етапі необхідно подати реєстраційну картку та резюме благодійного проекту, які можна знайти та роздрукувати на сайтах: www.ukraine3000.org.ua, www.novi.org.ua у двох примірниках. На другому етапі слід подати підсумкову інформацію про реалізацію благодійного проекту в двох примірниках. Матеріали, подані на конкурс, мають бути виконані державною мовою комп’ютерним набором, шрифт Times New Roman, 14 розмір — основний текст, 12 розмір — додатковий текст, через 1 інтервал, на одному боці аркуша А4.

Матеріали для участі в конкурсі надсилайте на поштову адресу: а/с 75, м. Київ, 01012 (у двох примірниках) та електронну адресу: dobro@ukraine3000.org.ua у форматі *.doc. з поміткою: "Конкурс благодійних проектів" (матеріали обов’язково надсилаються у письмовому та електронному варіантах).

Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі