друкувати


Тепер пілоти івано-франківські

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-22 12:02:00
На виконання доручення Президента України щодо включення до дійсних найменувань бойових військових частин назв міст (сіл), обласних та районних центрів за місцем дислокації, Наказу Міністра оборони України від 05.06.2009 року №308 "Про затвердження Змін до переліку бойових військових частин, яким присвоєно найменування за місцем дислокації", військовій частині А1349 (бригаді тактичної авіації) присвоєно найменування Івано-Франківська.

В зв’язку з цим військова частина А1349 звернулась до міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса з клопотанням у сприянні в отриманні частиною нового бойового прапору, оскільки на сьогодні військова частина має прапор ще радянських часів, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Командир військової частини А1349 полковник С. Биховець висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю з міською владою у питаннях забезпечення виконання особовим складом бригади завдань щодо надійного захисту повітряного простору Західного регіону України.

Обговорити на форумі