друкувати


Всі на "RURA" до "Гармидеру"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-22 10:46:38
24 вересня арт-кафе "Гармидер" запрошує на виступ гурту "RURA"! Початок – 20 година (1 поверх). Вхід – 15 гривень.

Вперше "Рура" засурміла влітку 2006 р…в тому ж році вона була і створена. Тоді до складу гурту входило кілька професійних музикантів, які практикували концертні виступи в складі інших гуртів.

З чотирьох учасників "Рури", гітарист, барабанщик і вокаліст, - були Перкалабівцями, а бас-гітарист мав репетиції та концерти разом з гуртом "Хвилю Тримай".

"Тоді "Перкалаба" довго не мала концертів" - каже Леон, засновник "Рури" . Музиканти вирішили у перерві пограти щось новеньке, і Леонов запропонував Хоттабу з гурту "Хвилю Тримай" створити "Руру". Вже за місяць після першої репетиції дали кілька концертів в Івано-Франківську і Тернополі. А згодом у хлопців було заплановано більше концертів і з’явився вибір де саме грати ...

Тепер Хоттаб і Федот з'являються на виступах Рури лише сесійно... А від Рури зразка 2006-го в основному складі, залишився тільки ідейний натхненник Сергій Леонов, усі решта – новачки ...

RURA - це: Леонов Сергій – гітара, вокал, Мосій Віктор – бас, Льоба Олександр – гітара, вокал, Тарасенко Євген – барабани, Мартищенко Роман – перкусія, вокал, Качанов Олександр – саксофон, Паучек Володимир – сопілка.

Обговорити на форумі