друкувати


Прикарпаття лісами багате

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-21 11:51:45
Вчора працівники лісової галузі України відзначили професійне свято – День працівника лісу. Напередодні свята відбулися урочистості і в обласному управлінні лісового господарства. Від імені обласного керівництва прикарпатських лісівників привітав перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Бодоряк.

Зокрема, заступник голови облдержадміністрації зачитав присутнім вітальну адресу від голови облдержадміністрації Миколи Палійчука. "Ваша професія для нашого карпатського регіону безперечно важлива. Своєю повсякденною працею ви сприяєте тому, що Прикарпаття є однією з найбільших лісових областей України… У ваших працьовитих руках знаходиться запорука здоров’я кожного мешканця області і екологічна безпека країни. Щодня своєю невтомною працею вам доводиться захищати національне багатство країни, дароване нам природою і Богом, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Ліс – це не тільки екологія, це й одна з основ економічної стабільності регіону. Сьогодні перед вами стоять такі непрості завдання, як збільшення площі нових лісів, захист лісових площ від пожеж, шкідників та хвороб, вкрай актуальним для області залишається будівництво лісових доріг та боротьба із самовільними вирубками лісу. Переконаний, що спільними заходами нам вдасться зміцнити екологічний та ресурсний потенціал прикарпатських лісів, підвищити ефективність їх використання...", - йшлося у привітанні голови ОДА.

Кращі працівники лісового господарства області були нагороджені відзнаками обласного керівництва, серед яких: медалі "За заслуги перед Прикарпаттям" та "За розвиток регіону", а також спільні грамоти голови облдержадміністрації та обласної ради.

Обговорити на форумі