друкувати


Письменники ідуть до людей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-18 01:08:21
В контексті програми "Письменники ідуть до людей" у селищі Верховина відбулася зустріч літераторів Прикарпаття з представниками трудових колективів підприємств, установ, організацій та громадськості району.

З верховинцями спілкувалися лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, професор Прикарпатського Національного університету імені Василя Стефаника Степан Пушик; поет, прозаїк, відповідальний секретар обласної організації Національної Спілки письменників України Ярослав Ткачівський; поет, редактор відділу обласної газети "Галичина" Іван Гаврилович, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Як депутат Верховної Ради України першого демократичного скликання, як письменник, громадянин і патріот, Степан Пушик висловив думки стосовно суспільно-політичної ситуації в державі. Зокрема, наголосив на підтримці конституційних змін, запропонованих Президентом України Віктором Ющенком. Конституція Президента допоможе навести порядок у державі, відновити права і свободи для усіх громадян України. Степан Пушик, Ярослав Ткачівський та Іван Гаврилович піднімали проблеми занепаду української культури, зокрема, української книжки, української пісні, українського слова.

Обговорити на форумі