друкувати


Оперативне командування Збройних Сил України перевірили

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-17 11:48:09
Міжвідомча робоча група Ради Національної безпеки і оборони України розпочала перевірку Об’єднаного оперативного командування Збройних Сил України.

Перевірка здійснюється з метою вивчення ходу виконання заходів Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006-2011 роки щодо створення та функціонування нового органу військового управління – Об’єднаного оперативного командування Збройних Сил України, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

До складу комісії, яку очолює керівник Департаменту з питань воєнної безпеки апарату Ради національної безпеки і оборони України Сергій Химченко, увійшли високопрофесійні і компетентні військові експерти, які в минулому обіймали високі посади в керівництві Збройних Сил України, зокрема, колишній начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковник запасу Олександр Затинайко.

В ході перевірки вивчатиметься стан виконання завдань, визначених Президентом України, а також виконання заходів, спрямованих на оптимізацію нової структури військового управління – Об’єднаного оперативного командування ЗС України, його функцій з оперативного планування та управління миротворчими контингентами та міжвидовим угрупуванням військ і сил Збройних Сил України.

Під час перших двох днів роботи міжвідомчої робочої групи Ради Національної безпеки і оборони України були заслухані командувач Об’єднаним оперативним командуванням Збройних Сил України генерал-лейтенант Володимир Можаровський, його заступники та керівники структурних підрозділів. Протягом наступних трьох днів члени комісії працюватимуть у підрозділах Об’єднаного оперативного командування Збройних Сил України.

Обговорити на форумі