друкувати


Як медикам та фармацевтам бути?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-17 10:51:17
18 вересня на базі відпочинку "Карпати" о 11.00 год. в м.Яремче відбудеться круглий стіл та прес-конференція на тему: "Законодавче та нормативно-правове забезпечення розвитку медичної та фармацевтичної освіти в Україні", в якому візьмуть участь Голова Комітету Верховної Ради України В.Полохало, Міністр охорони здоров′я В.Князевич, Міністр освіти і науки України І.Вакарчук, Головний учений секретар Академії медичних наук України, член-кореспондент АМН України В.Міхньов.

Під час конференції обговорюватимуться наступні питання: медична освіта і веління часу, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Якою має бути нова редакція Закону України "Про вищу освіту", щоб медицина була якісною? Якою має бути освітня траєкторія підготовки компетентних і високоморальних лікарів? Скільки і яких фахівців потрібно державі? Роль держави у забезпеченні наукової та інноваційної складової в діяльності вищих навчальних закладів медичного та фармацевтичного профілю. Чи потрібна вузам власна клінічна база.

Обговорити на форумі