друкувати


"Гастролі" з барсетками

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-17 10:29:35
Днями у поле зору оперативників Івано-Франківського міськвідділу міліції потрапили троє осіб кавказької національності. Як наразі відомо, двоє з затриманих 28-ми та 37-річного віку вже раніше відбували покарання за скоєння майнових посягань.

Встановлено, що на початку вересня ці особи, скориставшись підпасованими ключами, поцупили з автівки жителя обласного центру барсетку з грошима та документами. Таким же чином так звані "барсеточники" проникли всередину іншої машини та викрали з салону чималу кількість грошей.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося вийти на слід зловмисників та затримати їх. У підозрюваних вилучено речові докази злочинної діяльності.

Відносно уродженців сонячної країни обрано запобіжний захід – тримання під вартою. За фактами протиправної діяльності заїжджих гастролерів порушено кримінальну справу. За попередніми даними, упродовж останнього місяця співучасники злочинної оборудки скоїли на території обласного центру щонайменше 5 злочинів.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, СЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі